Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Μαζί για τη Θεσσαλονίκη του μέλλοντός μας!


Οι εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009 είναι μια κρίσιμη αναμέτρηση. Αφήνουμε πίσω το χθες της αδιαφάνειας και της διαφθοράς. Πορευόμαστε στο αύριο της ανανέωσης και της ελπίδας.

Νιώθω την ανάγκη να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και αυριανού Πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου. Τη θεωρώ ύψιστη πολιτική τιμή και δικαίωση της προσφοράς χρόνων μαζί με τους πολίτες για το σήμερα και το αύριο της Θεσσαλονίκης. Το μήνυμα της αλλαγής πρέπει να φθάσει παντού.

Χρειάσθηκαν μόνον πέντε χρόνια για να καταστρέψει και να ακυρώσει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας όσα με κόπο χτίσαμε όλοι μαζί τα προηγούμενα χρόνια. Δικαιούμαστε την «έξυπνη Θεσσαλονίκη», της έρευνας και της καινοτομίας, της «πράσινης» ανάπτυξης και της Οικολογίας, του Πολιτισμού και των δημιουργών.

Αφήνουμε πίσω την παρακμή, βάζουμε τη χώρα σε πορεία Εθνικής Ανάτασης και τον πολίτη στο επίκεντρο. Γιατί την «Κοινωνία των αξιών» που μας υποσχέθηκε ο Γιώργος Α. Παπανδρέου την αξίζουμε και τη δικαιούμαστε όλοι μας.

Με την υποψηφιότητά μου στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, ζητώ από όλους τους πολίτες θετική Ψήφο Εμπιστοσύνης και Αυτοδυναμίας στο ΠΑΣΟΚ.

Με Πρωθυπουργό τον Γιώργο Α. Παπανδρέου μια νέα Εποχή ελπίδας ανατέλλει για την Ελλάδα, τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.


Μπάμπης Μπαρμπουνάκης
Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ
Α΄ Θεσσαλονίκης