Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Συνεχίζεται το BAZAAR ΒΙΒΛΙΟΥ στο περίπτερο 4 της ΔΕΘ με ελεύθερη είσοδο και παράλληλες εκδηλώσεις



Διάρκεια Λειτουργίας έως την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά και Σαββατοκύριακο 11 το πρωί έως 9 το βράδυ.

Το Γενικό Λύκειο Μεσοποταμιάς Καστοριάς αναδείχτηκε το «τυχερό» σχολείο,   το οποίο κληρώθηκε στη δράση «Η βιβλιοθήκη στο Σχολείο» που  διοργανώθηκε  στο  πλαίσιο του Bazaar Βιβλίου στη ΔΕΘ.  
Η κλήρωση έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης 19 Σεπτεμβρίου στο περίπτερο 4 της ΔΕΘ από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας κ. Μπάμπη Μπαρμπουνάκη,  παρουσία δημοσιογράφων, εκδοτών και βιβλιόφιλων. Στην κληρωτίδα εκατοντάδες  εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς  από τη  Βόρεια Ελλάδα που επισκέφτηκαν τη Γιορτή Βιβλίου είχαν βάλει το όνομα του σχολείου τους για να συμμετάσχουν στην κλήρωση.  Ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας θα προσφέρει  μεγάλο αριθμό βιβλίων στο Γενικό Λύκειο Μεσοποταμιάς Καστοριάς,  ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό τη σχολική του βιβλιοθήκη.  

Ο κ. Μπαρμπουνάκης ανακοίνωσε ακόμη δύο εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο χώρο λειτουργίας του Bazaar Βιβλίου, στο περίπτερο 4 της ΔΕΘ.
Συγκεκριμένα:
  • Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου,  μετά τις 7.00 μ.μ  θα πραγματοποιηθεί Ποιητική Βραδιά όπου  θεσσαλονικείς ποιητές θα έχουν την ευκαιρία να απαγγείλουν ποιήματα  τους στους βιβλιόφιλους που θα επισκεφτούν το Bazaar Βιβλίου.
  • Επίσης,  την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου,  μετά τις 7.00 μ.μ, Θεσσαλονικείς Πεζογράφοι  θα διαβάσουν αποσπάσματα του έργου τους ή αγαπημένων τους πεζογράφων στους επισκέπτες της Γιορτής του Βιβλίου. 

Στο BAZAAR  του Βιβλίου στη ΔΕΘ υπάρχουν περισσότεροι από 500.000 τίτλοι βιβλίων όλων των κατηγοριών από 150 εκδότες από όλη την Ελλάδα και είναι μια πραγματική ευκαιρία για βιβλιόφιλους, όλων  των ηλικιών να αποκτήσουν βιβλία που πάντα ήθελαν  σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.