Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Πλήθος κόσμου στο BAZAAR Βιβλίου στην είσοδο της ΔΕΘ απέναντι από τη ΧΑΝΘ, τις πρώτες μέρες λειτουργίας του.

Πλήθος βιβλιόφιλων, κυρίως νεαρής ηλικίας , επισκέφτηκαν τις πρώτες μέρες λειτουργίας του  το Bazaar Βιβλίου στην  είσοδο της ΔΕΘ απέναντι από τη ΧΑΝΘ που διοργανώνει το
ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού και Βιβλίου Νοτιοανατολικής Ευρώπης και το Σύλλογο Εκδοτών Επιστημονικών Βιβλίων.  
Η Γιορτή αυτή  του Βιβλίου που ξεκίνησε στις 25 Οκτωβρίου, ενόψει του  εορταστικού τριημέρου  της Θεσσαλονίκης και προσφέρει την ευκαιρία τους επισκέπτες της, αναγνώστες όλων των ηλικιών να ξεναγηθούν στο χώρο και να βρουν βιβλία  από 1ευρώ, 2ευρώ, 3 ευρώ.
Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του βιβλίου  μπορούν να διαλέξουν από  μία ευρύτατη ποικιλία  εκδόσεων, σχολικά βοηθήματα, έργα λογοτεχνίας, δοκίμια, λευκώματα, ιστορικές εκδόσεις , επιστημονική φαντασία, παιδικά βιβλία κ.α., αφού συμμετέχουν  150 και αξιόλογοι εκδοτικοί οίκοι από όλη την Ελλάδας με εκατοντάδες χιλιάδες τίτλους βιβλίων.  
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας Μπάμπης Μπαρμπουνάκης  ικανοποιημένος από την προσέλευση των φιλαναγνωστών το πρώτο τετραήμερο λειτουργίας του Bazaar Βιβλίου αναφέρει τα εξής:
«Για ακόμη μια φορά οι Θεσσαλονικείς και όχι μόνο αγκάλιασαν την νέα πρωτοβουλία του Συνδέσμου Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας δικαιώνοντας αυτούς που έχουν την πεποίθηση ότι η Θεσσαλονίκη είναι η πρωτεύουσα της φιλαναγνωσίας. Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσέλευση των επισκεπτών στο Bazaar Βιβλίου και είμαστε σίγουροι ότι και τις επόμενες μέρες μέχρι τις 13 Νοεμβρίου οι Θεσσαλονικείς θα μας επισκεφτούν αφού τους δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσουν βιβλία της αρεσκείας τους από 1 ευρώ. »
Το Bazaar Βιβλίου θα διαρκέσει έως τις 13 Νοεμβρίου.
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά και Σαββατοκύριακο 10  το πρωί έως 10  το βράδυ.