Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Διαγωνισμός φωτογραφίας-Φωτογραφίζοντας το Φεστιβάλ Βιβλίου

Το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά γεγονότα στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
Στα πλαίσια των εορτασμών για τα 30 χρόνια λειτουργίας του, η οργανωτική επιτροπή του Φεστιβάλ Βιβλίου διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «Το Φεστιβάλ και η Πόλη», ώστε να αποτυπωθούν και φωτογραφικά οι δεσμοί του Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης με τους κατοίκους και την πόλη της Θεσσαλονίκης.
Μπορείτε να συμμετέχετε αποστέλλοντας τις φωτογραφίες σας με e-mail στο festivalvivliou@gmail.com και θέμα Το Φεστιβάλ και η Πόλη, μαζί με το ονοματεπώνυμο σας έως τις 30 Ιουνίου.
Οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από κριτική επιτροπή και οι 3 καλύτερες φωτογραφίες θα  βραβευτούν.

Εκδηλώσεις του 30ου Φεστιβάλ Βιβλίου

«Το Φεστιβάλ και η Βροχή» Διαγωνισμός ανεκδότων – γνωμικών για το Φεστιβάλ Βιβλίου

(φώτο taxalia.blogspot.com)
Το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας, και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά δρώμενα του καλοκαιριού.
Εκτός των άλλων το Φεστιβάλ Βιβλίου έχει συνδεθεί στη συνείδηση των Θεσσαλονικέων, με τις καθιερωμένες βροχές κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του.
Στα πλαίσια των εορτασμών για τα 30 χρόνια ύπαρξης του, η οργανωτική επιτροπή του Φεστιβάλ Βιβλίου διοργανώνει κάλεσμα στους φίλους και στις φίλες του με θέμα «Το Φεστιβάλ και η Βροχή».
Μπορείτε να συμμετάσχετε με τα καλύτερα σας ανέκδοτα, γνωμικά, ευθυμολογήματα στέλνοντας e-mail στο festivalvivliou@gmail.com και θέμα «Το Φεστιβάλ και η Βροχή», μαζί με το ονοματεπώνυμο σας έως τις 19 Ιουνίου.
Οι συμμετοχές θα συμπεριληφθούν σε ανθολόγιο που θα εκδοθεί μετά τη λήξη του 30ου Φεστιβάλ Βιβλίου.