Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Booklight Zone-Μια νύχτα αφιερωμένη στο βιβλίο

 
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ολονύκτια πολιτιστική εκδήλωση του Συνδέσμου Εκδοτών Βορείου Ελλάδος στο πλαίσιο του Bazaar Βιβλίου, στην είσοδο της ΔΕΘ (απέναντι από τη ΧΑΝΘ).
Χιλιάδες φίλοι του βιβλίου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των εκδοτών και πέρασαν και ξεναγήθηκαν στο Bazzar το οποίο έμεινε ανοιχτό μέχρι τις πρώτες πρωινές Γ ώρες της Κυριακής 3 Νοεμβρίου.
Σ ' αυτη την ιδιαίτερη νύχτα πραγματοποιήθηκαν μουσικά και χορευτικά χάπενινγκ, ενώ συγγραφείς και εκδότες και άλλοι άνθρωποι των γραμμάτων παραβρέθηκαν και συζήτησαν με το αναγνωστικό κοινό στο οποίοι κυριαρχούσε η νεολαία.
Η Γιορτή αυτή του Βιβλίου που ξεκίνησε στις 25 Οκτωβρίου, ενόψει του εορταστικού τριημέρου της Θεσσαλονίκης και θα διαρκέσει έως τις 13 Νοεμβρίου.
Ο ΣΕΚΒΕ προσφέρει την ευκαιρία τους επισκέπτες της, αναγνώστες όλων των ηλικιών να ξεναγηθούν στο χώρο και να βρουν βιβλία από 1ευρώ, 2ευρώ, 3 ευρώ.
Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του βιβλίου μπορούν να διαλέξουν από μία ευρύτατη ποικιλία εκδόσεων, σχολικά βοηθήματα, έργα λογοτεχνίας, δοκίμια, λευκώματα, ιστορικές εκδόσεις, επιστημονική φαντασία, παιδικά βιβλία κ.α., αφού συμμετέχουν 150 και αξιόλογοι εκδοτικοί οίκοι από όλη την Ελλάδας με εκατοντάδες χιλιάδες τίτλους βιβλίων.
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά και το Σαββατοκύριακο, από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδι