Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Φθηνό βιβλίο για όλους για τέσσερις μέρες ακόμη

Φθηνό βιβλίο για όλους για τέσσερις μέρες ακόμη 
Έως τις 18 Νοεμβρίου το BAZAAR Βιβλίου στην είσοδο της ΔΕΘ 
απέναντι από τη ΧΑΝΘ.
Μέχρι την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου θα έχουν την ευκαιρία οι βιβλιόφιλοι να επισκεφτούν το Bazaar Βιβλίου στην είσοδο της ΔΕΘ απέναντι από τη ΧΑΝΘ και να προμηθευτούν τα βιβλία της αρεσκείας τους από 1ευρώ, 2ευρώ, 3 ευρώ….
Στις περίπου είκοσι μέρες λειτουργίας του, το Bazaar Βιβλίου στην είσοδο της ΔΕΘ απέναντι από τη ΧΑΝΘ, το επισκέφτηκαν χιλιάδες φίλοι του βιβλίου, κυρίως νεολαία, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να διαλέξουν από μία ευρύτατη ποικιλία εκδόσεων, σχολικά βοηθήματα, έργα λογοτεχνίας, δοκίμια, λευκώματα, ιστορικές εκδόσεις , επιστημονική φαντασία, παιδικά βιβλία κ.α., αφού συμμετέχουν 150 αξιόλογοι εκδοτικοί οίκοι από όλη την Ελλάδας με εκατοντάδες χιλιάδες τίτλους βιβλίων. 
Το Bazaar Βιβλίου το διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού και Βιβλίου Νοτιοανατολικής Ευρώπης και το Σύλλογο Εκδοτών Επιστημονικών Βιβλίων. 
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας Μπάμπης Μπαρμπουνάκης αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Η συρροή των βιβλιόφιλων στο Bazaar βιβλίου στην είσοδο της Διεθνούς Έκθεσης απέναντι από τη ΧΑΝΘ, δικαιώνει την πρόβλεψή μας ότι η κρίση δεν επηρεάζει τη φιλαναγνωσία αλλά αντίθετα στρέφει πολύ κόσμο στην ανάγνωση και στο φθηνό βιβλίο. Μας επισκέφτηκαν μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικοί και γενικά άνθρωποι που αγαπούν το βιβλίο και τους δώσαμε τη δυνατότητα να προμηθευτούν βιβλία που πάντα ήθελαν να διαβάσουν σε πολύ χαμηλές τιμές. Πιστεύουμε ότι και τις επόμενες τέσσερις μέρες, μέχρι την λήξη του Bazaar, οι φίλοι του βιβλίου θα ξεναγηθούν ανάμεσα σε χιλιάδες βιβλία και θα κάνουν συμφέρουσες και ποιοτικές αγορές. Η γιορτή του Βιβλίου συνεχίζεται για τέσσερις μέρες. Σας περιμένουμε!» 


Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά και Σαββατοκύριακο 10 το πρωί έως 10 το βράδυ.