Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

BAZAAR ΔΕΘ 2013 Η βιβλιοθήκη στο Σχολείο





Τη νέα δράση  «Η βιβλιοθήκη στο Σχολείο» του Συνδέσμου Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του «Bazaar  ΔΕΘ 2013», ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του ΣΕΚΒΕ κ. Μπάμπης Μπαρμπουνάκης  κατά τη διάρκεια της φιλικής ενημερωτικής συνάντησης που είχε με τους δημοσιογράφους το μεσημέρι της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου στο περίπτερο 4 της ΔΕΘ, χώρο λειτουργίας του Bazaar.  Μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Πρόκειται για ενίσχυση ή δημιουργία σχολικής βιβλιοθήκης αφού δίνεται η ευκαιρία σε εκπαιδευτικούς, μαθητές ή ακόμα και γονείς που θα επισκεφτούν το «Bazaar  ΔΕΘ 2013» να βάλουν σε μια κληρωτίδα το όνομα του σχολείου τους και τo Σάββατο,  μία μέρα πριν την ολοκλήρωση της έκθεσης,  θα  γίνει η κλήρωση και το σχολείο που θα κληρωθεί θα κερδίσει ένα μεγάλο αριθμό βιβλίων για τη σχολική βιβλιοθήκη.»
 Ο κ. Μπαρμπουνάκης επίσης ξενάγησε τους δημοσιογράφους στο καλαίσθητο περίπτερο 4, σε έναν χώρο 1500 τμ, με 500.000 τόμους βιβλίων από 150 εκδοτικούς οίκους από όλη την Ελλάδα.
Αναφορικά με την νέα πρωτοβουλία του Συνδέσμου να διοργανώσει για πρώτη φορά Γιορτή Βιβλίου κατά τη διάρκεια λειτουργίας της ΔΕΘ, τόνισε χαρακτηριστικά: «Το βιβλίο παίζει καλά… στη ΔΕΘ. Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσέλευση του κόσμου  που αποδεικνύει  ότι η φετινή μας πρωτοβουλία θα δικαιωθεί και θα έχει διάρκεια.  Στο καλαίσθητο περίπτερο 4   οι βιβλιόφιλοι μπορούν να βρουν  τα βιβλία της αρεσκείας τους σε πολύ προσιτές τιμές. Αισιοδοξούμε ότι τις επόμενες μέρες η  ανταπόκριση του κόσμου θα είναι μεγαλύτερη. Το βιβλίο και η διαχρονική του αξία αποδεικνύονται το μεγάλου ατού της φετινής Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά  4  το απόγευμα έως 10 το βράδυ  
Σαββατοκύριακα από τις  10  το πρωί έως 10 το βράδυ

Bazaar Βιβλίου στη Δ.Ε.Θ.

Το βιβλίο παίζει καλά …στη ΔΕΘ

Κοσμοσυρροή στο  BAZAAR   ΒΙΒΛΙΟΥ  που διοργανώνεται από  τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας στη  ΔΕΘ 2013  7 -15 Σεπτεμβρίου
Το βιβλίο και η διαχρονική του αξία αποδεικνύονται το μεγάλου ατού της φετινής Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης. Πόλος έλξης  βιβλιόφιλων, συγγραφέων και εκδοτών  γίνεται ήδη  η φετινή Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης  με την ευκαιρία της διοργάνωσης «Bazaar  ΔΕΘ 2013». Το Bazaar του βιβλίου το διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας  στο πλαίσιο της 78ης  Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Πλήθος κόσμου, κυρίως νεολαία αλλά και γονείς ενόψει έναρξης σχολικής χρονιάς, όπως και λάτρεις της λογοτεχνίας, του δοκιμίου και της επιστημονικής φαντασίας έσπευσαν στο  καλαίσθητο περίπτερο 4 της ΔΕΘ , όπου είχαν την ευκαιρία να διαλέξουν ανάμεσα σε μια ποικιλία βιβλίων που διατίθενται σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.
Το Bazaar, στο οποίο  υπάρχουν περισσότεροι από 500.000 τίτλοι βιβλίων όλων των κατηγοριών, τα οποία εκθέτουν πάνω από 150 εκδότες από όλη την Ελλάδα, λειτουργεί καθημερινά  4  το απόγευμα έως 10 το βράδυ ενώ τα σαββατοκύριακα από τις  10  το πρωί έως 10 το βράδυ.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας Μπάμπης Μπαρμπουνάκης, αναφερόμενος στις δύο πρώτες ημέρες λειτουργίας  της διοργάνωσης τονίζει χαρακτηριστικά:

«Είμαστε  απόλυτα ικανοποιημένοι από την προσέλευση του κόσμου  που αποδεικνύει  ότι η φετινή μας πρωτοβουλία θα δικαιωθεί και θα έχει διάρκεια.  Στο καλαίσθητο περίπτερο 4   οι βιβλιόφιλοι μπορούν να βρουν  τα βιβλία της αρεσκείας τους από μία μεγάλη  ποικιλία 500.000 τόμων, τα οποία εκθέτουν πάνω από 150 εκδότες από όλη την Ελλάδα, σε πολύ προσιτές τιμές.  Αισιοδοξούμε ότι τις επόμενες μέρες η  ανταπόκριση του κόσμου θα είναι μεγαλύτερη.»