Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2013

BAZAAR ΔΕΘ 2013 Η βιβλιοθήκη στο Σχολείο

Τη νέα δράση  «Η βιβλιοθήκη στο Σχολείο» του Συνδέσμου Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του «Bazaar  ΔΕΘ 2013», ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του ΣΕΚΒΕ κ. Μπάμπης Μπαρμπουνάκης  κατά τη διάρκεια της φιλικής ενημερωτικής συνάντησης που είχε με τους δημοσιογράφους το μεσημέρι της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου στο περίπτερο 4 της ΔΕΘ, χώρο λειτουργίας του Bazaar.  Μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Πρόκειται για ενίσχυση ή δημιουργία σχολικής βιβλιοθήκης αφού δίνεται η ευκαιρία σε εκπαιδευτικούς, μαθητές ή ακόμα και γονείς που θα επισκεφτούν το «Bazaar  ΔΕΘ 2013» να βάλουν σε μια κληρωτίδα το όνομα του σχολείου τους και τo Σάββατο,  μία μέρα πριν την ολοκλήρωση της έκθεσης,  θα  γίνει η κλήρωση και το σχολείο που θα κληρωθεί θα κερδίσει ένα μεγάλο αριθμό βιβλίων για τη σχολική βιβλιοθήκη.»
 Ο κ. Μπαρμπουνάκης επίσης ξενάγησε τους δημοσιογράφους στο καλαίσθητο περίπτερο 4, σε έναν χώρο 1500 τμ, με 500.000 τόμους βιβλίων από 150 εκδοτικούς οίκους από όλη την Ελλάδα.
Αναφορικά με την νέα πρωτοβουλία του Συνδέσμου να διοργανώσει για πρώτη φορά Γιορτή Βιβλίου κατά τη διάρκεια λειτουργίας της ΔΕΘ, τόνισε χαρακτηριστικά: «Το βιβλίο παίζει καλά… στη ΔΕΘ. Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσέλευση του κόσμου  που αποδεικνύει  ότι η φετινή μας πρωτοβουλία θα δικαιωθεί και θα έχει διάρκεια.  Στο καλαίσθητο περίπτερο 4   οι βιβλιόφιλοι μπορούν να βρουν  τα βιβλία της αρεσκείας τους σε πολύ προσιτές τιμές. Αισιοδοξούμε ότι τις επόμενες μέρες η  ανταπόκριση του κόσμου θα είναι μεγαλύτερη. Το βιβλίο και η διαχρονική του αξία αποδεικνύονται το μεγάλου ατού της φετινής Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά  4  το απόγευμα έως 10 το βράδυ  
Σαββατοκύριακα από τις  10  το πρωί έως 10 το βράδυ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου