Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΗ

ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ
ΜΠΑΜΠΗ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΗ



Ένας μήνας έχει ήδη περάσει από την υποβολή της πρότασης της Κίνησης Πολιτών «Πρώτα η Πόλη μας», υποδεικνύοντας τον επί σειρά ετών Δημοτικό Σύμβουλο της αντιπολίτευσης Μπάμπη Μπαρμπουνάκη ως υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Η πρόταση αυτή βρήκε θερμή ανταπόκριση στην κοινωνία της πόλης μας γιατί είναι η μόνη αυτοδιοικητική που συγκεντρώνει όλα τα ποιοτικά και πολιτικά χαρακτηριστικά που απαιτούνται για τη συσπείρωση των δημοκρατικών δυνάμεων με σκοπό την κατάκτηση του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Τον ένα μήνα της υποψηφιότητας, έχουν πραγματοποιηθεί μια σειρά συναντήσεων με φορείς της πόλης μας, όπως έγινε χθες στη HELEXPO-ΔΕΘ με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους, που απαρίθμησαν στον κο. Μπαρμπουνάκη τα προβλήματα αυτού του τόσο ζωτικού εμπορικού και οικονομικού τομέα της χώρας μας. Παράλληλα, όλο αυτό το διάστημα, έχουν δοθεί συνολικά 5 συνεντεύξεις τύπου, με θέματα που αφορούν και θίγουν τα σοβαρά προβλήματα της ζωής στην πόλη και που έχουν κατατεθεί στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου από τον Μπάμπη Μπαρμπουνάκη.

Υποχώρηση του εμπορικού κέντρου της πόλης, ενίσχυση των μικρών επαγγελματιών, πακέτο στήριξης για τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, σχολική στέγη και βρεφονηπιακούς σταθμούς. Μέλη της Κίνησης Πολιτών «Πρώτα η Πόλη μας» με τον Μπάμπη Μπαρμπουνάκη επισκέφτηκαν τους οικισμούς Νέας Τρίγλιας, Καλλικράτειας, Νέων Μουδανιών, για να έρθουν σε επαφή με πολιτιστικούς συλλόγους, αθλητικά σωματεία, τοπικούς φορείς που δραστηριοποιούνται Θεσσαλονικείς κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.



Μπακατσέλου 14 Τ.Κ. 54631 Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 236555, fax 2310 272672 e- mail: barbounakisbabis@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου