Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013

Φθηνά βιβλία για όλους

BAZAAR Βιβλίου στην είσοδο της ΔΕΘ απέναντι από τη ΧΑΝΘ 
25 Οκτωβρίου - 13 Νοεμβρίου

Πόλος έλξης βιβλιόφιλων, συγγραφέων και εκδοτών αναμένεται να γίνει η φετινή Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης με την ευκαιρία της διοργάνωσης «Bazaar ΔΕΘ 2013». Το Bazaar του βιβλίου το διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας στο πλαίσιο της 78ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. 
Ο ΣΕΚΒΕ αξιοποιώντας τον πιο ιστορικό εκθεσιακό θεσμό της χώρας ο οποίος συγκεντρώνει μεγάλα πλήθη επισκεπτών, φέρνει σε επαφή τον κόσμο του βιβλίο με το ευρύ αναγνωστικό κοινό. 
Το Bazaar Βιβλίου θα λειτουργεί σε μια έκταση 1200 τ.μ., τις ήμερες λειτουργίας της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης 7 – 15 Σεπτεμβρίου 2013, στο περίπτερο 4 της ΔΕΘ – HELEXPO.
Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του βιβλίου θα μπορούν να διαλέξουν από ένα μεγάλο αριθμό βιβλίων, σχολικά βοηθήματα, έργα λογοτεχνίας, δοκίμια, λευκώματα, ιστορικές εκδόσεις , επιστημονική φαντασία, παιδικά βιβλία κ.α. 
Οι επισκέπτες θα μπορούν να προμηθευτούν βιβλία από ο,50 ευρώ. Η συμμετοχή των εκδοτών από όλη την Ελλάδα στο Παζάρι είναι σημαντική και τα βιβλία πολύ αξιόλογα. 
Το Bazaar, στο οποίο θα υπάρχουν περισσότεροι από 500.000 τίτλοι βιβλίων όλων των κατηγοριών θα λειτουργεί καθημερινά 4 το απόγευμα έως 10 το βράδυ ενώ τα σαββατοκύριακα από τις 10 το πρωί έως 10 το βράδυ. 
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας Μπάμπης Μπαρμπουνάκης, αναφερόμενος στη διοργάνωση τονίζει χαρακτηριστικά: 

« Η ΔΕΘ είναι ένας θεσμός που έχει φιλοξενήσει και αναδείξει καινοτομίες, στην επιστήμη, στην τεχνολογία, στον πολιτισμό εδώ και περίπου 90 χρόνια. Είναι το βήμα νέων ιδεών και πρωτοβουλιών. Πιστεύουμε ότι οι επισκέπτες της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, μεγάλο κομμάτι από τους οποίους είναι και βιβλιόφιλοι, θα τιμήσουν με την παρουσία τους το BAZAAR ΔΕΘ 2013 εκμεταλλευόμενοι και τις χαμηλές τιμές σε πολύ αξιόλογα βιβλία που τους προσφέρουμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου