Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Με μεγάλη προσέλευση συνεχίζεται στο «Κατώι του Βιβλίου», το μεγαλύτερο Παζάρι Βιβλίου της Θεσσαλονίκης

Με μεγάλη προσέλευση συνεχίζεται στο «Κατώι του Βιβλίου» το μεγαλύτερο ΠαζάριΒιβλίου της Θεσσαλονίκης-Χιλιάδες φθηνά βιβλία
Το μεγαλύτερο Παζάρι Βιβλίου της Θεσσαλονίκης συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία.
Η ανοδική του πορεία μας έδωσε τη δυνατότητα να καλύψουμε όλο το φάσμα των εκδόσεων.
Καθημερινά το Παζάρι Βιβλίου το επισκέπτονται βιβλιόφιλοι από όλη τη Θεσσαλονίκη, φοιτητές, σπουδαστές, μαθητές εκπαιδευτικοί από την Θεσσαλονίκη,την ευρύτερη περιοχή του νομού και της Βόρειας Ελλάδας. 
Ενημερωτικά σας αναφέρουμε ότι στο χώρο του Bazaar Βιβλίου ο επισκέπτης μπορεί να βρει βιβλία σύγχρονης-κλασικής ελληνικής και ξένης πεζογραφίας, λεξικά ξενόγλωσσα, μεθόδους γραμματικής για όλες τις γλώσσες, βιβλία ψυχολογίας, αυτοβελτίωσης, βοηθήματα δημοτικού –γυμνασίου- λυκείου, φιλοσοφίας αρχαίας ελληνικής και σύγχρονης, ιστορικά, μελέτες, βιογραφίες συγγραφέων –ηθοποιών –απομνημονεύματα, παιδικά βιβλία για όλες τις ηλικίες με αυτοκόλλητα –μυθολογίες, κόμιξ και περιοδικά μαγειρικές από όλο τον κόσμο,βιβλία για την υγεία και τη διατροφή αλλά και πολλούς τουριστικούς οδηγούς για προορισμό απανταχού του κόσμου.
Το παζάρι του Βιβλίου θα διαρκέσει έως τις 17 Απριλίου στο Κατώι του Βιβλίου Αριστοτέλους 6 με Τσιμισκή γωνία. Συμμετέχουν περισσότεροι από 200 εκδότες απ’ όλη την Ελλάδα με 20.00 τίτλους και εκπτώσεις πάνω από 70%. 
Οι τιμές των βιβλίων ξεκινούν από 0, 50 -1 -2 -3 ευρώ. 
Ανοιχτά όλη μέρα και Σάββατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου