Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014

3η Γιορτή Βιβλίου-Bazaar Θεσσαλονίκης 2014

«3η ΓΙΟΡΤΗ ΒΙΒΛΙΟΥ – BAZAAR ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2014»
23 Οκτωβρίου - 18 Νοεμβρίου 2014
εντός της HELEXPO-ΔΕΘ, Κεντρική Πύλη, (είσοδος ΧΑΝΘ)
Συνδιοργάνωση:
Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας
Κέντρο Πολιτισμού και Βιβλίου Νοτιοανατολικής Ευρώπης
Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλίου Ελλάδος


Χιλιάδες φθηνά βιβλία για όλους σε πολύ προσιτές τιμές που ξεκινούν από 0,50 λεπτά, 1,00 -2,00-3,00 ευρώ
Από 23 Οκτωβρίου και μέχρι 18 Νοεμβρίου 2014 η μεγαλύτερη Γιορτή Βιβλίου- Bazaar θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από το Σύνδεσμο Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας, το Κέντρο Πολιτισμού και Βιβλίου Νοτιοανατολικής Ευρώπης και την Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλίου Ελλάδος.
«Φέτος είναι η 3η διοργάνωση η οποία θα γίνει σε ένα πολύ μεγάλο χώρο - τέντα, μπροστά στο κάτω τόξο της κεντρικής πύλης της ΔΕΘ-HELEXPO και απέναντι από τη ΧΑΝΘ , στο πιο κεντρικό και κομβικό σημείο της πόλης για να έχουν πρόσβαση όλοι οι επισκέπτες. από όλες τις εισόδους της Θεσσαλονίκης και με εξυπηρέτηση των περισσότερων λεωφορειακών γραμμών του ΟΑΣΘ.Είμαστε αισιόδοξοι και αυτή η διοργάνωση θα έχει μεγάλη επιτυχία, γιατί όπως αποδεικνύεται το βιβλιόφιλο κοινό παρά την κρίση στηρίζει τη φιλαναγνωσία, με αποτέλεσμα ο κόσμος να αγαπάει το βιβλίο και το διάβασμα και να προμηθεύεται φθηνά και καλά βιβλία», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΚΒΕ Μπάμπης Μπαρμπουνάκης.
Η 3Η Γιορτή Βιβλίου- Bazaar Θεσσαλονίκης γίνεται προς όφελος των επισκεπτών μικρών και μεγάλων, μαθητών, φοιτητών, εκπαιδευτικών, γονέων, η δε λειτουργία της θα συμβάλλει θετικότερα για όλους τους βιβλιόφιλους που θα προμηθευτούν τα βιβλία της αρεσκείας τους σε πολύ χαμηλές τιμές με μεγάλη έκπτωση.
Στη Γιορτή του Βιβλίου συμμετέχουν πάνω από 200 εκδότες από όλη την Ελλάδα με χιλιάδες τίτλους βιβλίων όλων των κατηγοριών. Βιβλία παιδικά, λογοτεχνικά ελλήνων και ξένων συγγραφέων, μελέτες, δοκίμια, λεξικά, τουριστικοί χάρτες και οδηγοί, ιστορικά, βιβλία σχολικών βοηθημάτων για τα παιδιά των νηπιαγωγείων , των δημοτικών, των γυμνασίων και των λυκείων, βιβλία θεολογικά, πανεπιστημιακά, βιβλία για τη γεωργία, τεχνολογικά , βιβλία για το θέατρο , τον κινηματογράφο για τις τέχνες και τον πολιτισμό, ποίησης , μουσικά κ.ά.

Βιβλία που ξεκινούν από 0,50 λεπτά, 1,00 -2,00, 3,00 ευρώ.

Το ωράριο μας θα είναι καθημερινά και τα σαββατοκύριακα από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου