Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014

Με τιμές ασυναγώνιστες και μετά από παράκληση του βιβλιόφιλου κοινού θα συνεχίσει τη λειτουργία της και μέχρι την Κυριακή το βράδυ 23 Νοεμβρίου η «3η Γιορτή Βιβλίου – Bazaar» που πραγματοποιείται εντός της ΔΕΘ μπροστά στην κεντρική της πύλη (απέναντι από τη ΧΑΝΘ). 
Τις τελευταίες ημέρες παρουσίασε μεγάλη αύξηση επισκεπτών από την πόλη μας αλλά και από όλη τη Βόρεια Ελλάδα με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι βιβλιόφιλοι να ζητούν τις επιπλέον ημέρες, προκειμένου από σήμερα που παρελήφθησαν τίτλοι βιβλίων που είχαν εξαντληθεί αλλά και προστέθηκαν και νέοι να είναι στη διάθεση τους για να καλύψουν τις ανάγκες τους . 
Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις νέους κάθε ηλικίας αλλά και μεγαλύτερους που πολλές φορές και από το υστέρημα τους λόγω της κρίσης γενικότερα , σπεύδουν όλες τις ώρες της ημέρας να δουν και να ξεφυλλίσουν χιλιάδες τίτλους βιβλίων και να τα προμηθευτούν με έκπτωση που σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνά και το 70% με τιμές που ξεκινούν από 0,50 λεπτά, 1,00 -2,00- 3,00 ευρώ… 
Να υπενθυμίσουμε ότι εντός του χώρου λειτουργεί και η δράση μας η«Βιβλιοθήκη στο Σχολείο», όπου οι αναγνώστες μικροί και μεγάλοι συμμετέχουν στην κλήρωση για εμπλουτισμό μιας σχολικής βιβλιοθήκης με ένα σημαντικό αριθμό βιβλίων προσφορά των εκδοτών της 3ης Γιορτής Βιβλίου- Bazaar. 
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα ΜΜΕ - Διαδικτυακά Μέσα που ανελλιπώς στηρίζετε με δημοσιεύματα – ανακοινώσεις σας τη 3η Γιορτή Βιβλίου αλλά και τους χιλιάδες διαδικτυακούς φίλους μας που ενημερώνεστε μέσα από τις σελίδες μας και κοινοποιείτε δημοσιεύματα και φωτογραφικό υλικό μας. 
Είναι αναγκαίο να αναφερθούμε και να ευχαριστήσουμε την facebook φίλη μας Θ.Α. που έγραψε για την 3η Γιορτή Βιβλίου- Βazaar: «Εξαιρετική κίνηση για όλους τους λάτρεις του βιβλίου, έχω αγοράσει ωραιότατα παιδικά βιβλία, καθώς και βιβλία για τη ζωγραφική σε πολύ χαμηλές τιμές. Αλλά το ωραιότερο από όλα για τους βιβλιόφιλους είναι το ψάξιμο, η αναζήτηση μεταξύ τόσων τίτλων. Περνάμε καλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου