Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Το βιβλίο ξαναπαίζει με επιτυχία στη ΔΕΘ

Κοσμοσυρροή στη  « ΓΙΟΡΤΗ ΒΙΒΛΙΟΥ  ΔΕΘ 2014»
που διοργανώνεται από  τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας 
Πλήθος κόσμου, νέοι κυρίως, γονείς με τα παιδιά τους, εκπαιδευτικοί, πολιτιστικοί σύλλογοι , σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων  από κάθε μέρος της Βόρειας Ελλάδας αλλά και με την  έναρξη της σχολικής χρονιάς, καθώς και οι λάτρεις του βιβλίου έχουν την ευκαιρία  να βρουν πολύ φθηνά βιβλία και να επιλέξουν από χιλιάδες τίτλους  βιβλίων  στο περίπτερο 13.
Οι εξαιρετικά χαμηλές τιμές των βιβλίων προσελκύουν το κοινό καθημερινά στο περίπτερο 13, όπου μπορούν να προμηθευτούν βιβλία  της αρεσκείας τους από μία μεγάλη  ποικιλία βιβλίων,  όπως λογοτεχνικά, βιβλία επιστημονικής φαντασίας, δοκίμια, χάρτες, πολιτιστικούς και ταξιδιωτικούς  οδηγούς, βιβλία μαγειρικής, ποίησης, για το θέατρο, ιστορικά, παιδικά, εκπαιδευτικά, φιλοσοφικά, μελέτες,  ιατρικούς οδηγούς, λεξικά, ψυχολογίας, διαστημικά μυστηρίου, βιογραφίες, μουσική βιβλιοθήκη, παραμύθια, βιβλία σε πάζλ, παραψυχολογία, ακαδημαϊκά, πανεπιστημιακά, γραμματικής και πάρα πολλά σχολικά βοηθήματα  για το νηπιαγωγείο, το δημοτικό, το γυμνάσιο το λύκειο κ.ά. .
«Η προσέλευση του κόσμου  αποδεικνύει από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας της  ότι και η φετινή μας πρωτοβουλία θα δικαιωθεί και  θα έχει διάρκεια. Είμαστε αισιόδοξοι και τις επόμενες ημέρες η ανταπόκριση του κόσμου θα είναι ακόμη μεγαλύτερη. Πληροφορούμε το βιβλιόφιλο κοινό  πως  καθημερινά παραλαμβάνουμε χιλιάδες νέους τίτλους βιβλίων ώστε να ανταποκριθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα στις προτιμήσεις του». Τα παραπάνω τόνισε  ο πρόεδρος του ΣΕΚΒΕ Μπάμπης Μπαρμπουνάκης.
Η φετινή διοργάνωση, «Γιορτή Βιβλίου ΔΕΘ 2014»  γίνεται στο πλαίσιο του μεγαλύτερου θεσμού της πόλης,  της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, λειτουργεί καθημερινά ,από τις 4 το απόγευμα  έως τις 10 το βράδυ και το Σαββατοκύριακο θα λειτουργήσει   με συνεχές ωράριο  από τις 10 το πρωί έως τις 10το βράδυ. 

Η Γιορτή Βιβλίου ΔΕΘ 2014 ξαναπαίζει με επιτυχία  και φέτος στη ΔΕΘ γιατί απλά εσείς μας το ζητήσατε …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου